Wie ik ben ?

Hoi. Je hebt wellicht al een beetje kennis met me gemaakt tijdens het lezen van de teksten op mijn website. Ik hoop dat mijn website doorschemert wie ik als persoon ben; een rasechte verbinder die het belangrijk vindt dat medewerkers gelukkig samenwerken. Want als je werkgeluk ervaart, krijg je energie. En laat dat nou enorm belangrijk zijn om je werk succesvol te kunnen doen.

Ik heb al gauw door hoe ik het beste verbinding met medewerkers maak. Dat komt omdat ik hoogsensitief (HSP) ben. Een eigenschap waar ik lang last van heb gehad, maar waar ik nu juist veel voordeel uit haal, omdat ik werk doe waar ik energie van krijg. Dit gun ik iedereen!

Als zelfstandig ondernemer krijg ik de kans om mijn ideeën tot uitvoer te brengen. Als ik zie dat iets beter kan, sta ik te popelen om er mee aan de slag te gaan door vanuit verbinding te sturen op successen. Wanneer we een samenwerking aan gaan neem ik alle tijd en ruimte om jullie goed te leren kennen. Dan kunnen we samen waardevol werk leveren en successen vieren.

zorgvuldig / vanuit eerlijkheid en met oog voor detail

gedreven / met enthousiasme het einddoel voor ogen houden

betrokken / door te verbinden komen we er samen

5/5
Ik heb Wendy leren kennen als een zeer gewaardeerde collega en een top professional. Een prettige gesprekspartner die oog heeft voor processen en vooral voor het grotere geheel. Waar draait het nu echt om? Zij vertaald dit vervolgens naar het vraagstuk en werkt samen aan de gewenste resultaten. Wendy is daarnaast een echt mensenmens. Zij hecht veel waarde aan werkgeluk. Je bent een prettig gezelschap, ambitieus en inspirerend om mee te werken!
Andy Janssen
- AWM Janssen, individuele coaching -

Hoe verder?

Heb ik je na het lezen van mijn website nieuwsgierig gemaakt?

Top! Bel of mail me en dan bespreken we wat ik voor jou kan betekenen. Wie weet gaan we grootse successen vieren samen!