Mijn aanpak

Intake

Ik vind het belangrijk om goed te weten wat jouw idee precies is. Zonder ideeën of adviezen te spuien, neem ik de tijd om te horen wat jij reeds hebt bedacht. Tijdens ons eerste contact ga ik je daarom veel vragen stellen. We bespreken onder andere waar je hulpvraag vandaan komt en waarom je iets wilt bereiken. Pas daarna start ik met meedenken.

Aan de slag

Ik zal je bijstaan in alle fases van het proces, van idee tot uitvoering. Dat kan in de rol van projectmanager, teammanager en trainer, of als je een beknopt vraagstuk hebt als procesbegeleider. Ik stel een beknopt, wendbaar plan op waarbij ik regelmatig gebruik maak van simpele tekeningen. Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden.

Door regelmatige te controleren of we nog op het juiste spoor zitten, kan ik snel bijsturen om het team weer de juiste taken te laten oppakken. Waarom vind ik dat zo belangrijk? Omdat ik van mening ben dat het werk wat je levert, betekenisvol moet zijn om successen te behalen en werkgeluk te ervaren.

Projectmanagement / gestructureerd samen aan de slag

Teammanagement / verbindend leiderschap met oog voor werkgeluk

Trainingen / zodat iedereen de juiste kennis bezit

5/5
In de afgelopen 15 jaar als ZZP-er trainer/docent kom ik soms een Pareltje tegen. En in dit geval is dat Wendy Oude Ophuis. Wendy verbindt zich met het project en de mensen met wie zij in de opdracht samenwerkt. Hierdoor prikkelt zij mij om scherp te blijven en voel je je gezien en gewaardeerd. Zij maakt duidelijke analyses, zoekt de stip op de horizon en trekt dan in samenspraak haar plan. Kritisch opbouwend, en op zoek naar de samenhang binnen de organisatie. Hierdoor merkte ik dat het project waarin ik samen met haar werkte naar een hoger plan wordt getild en ook meer gedragen wordt in een organisatie. Als je de kans krijgt om samen met haar een klus te klaren of haar een opdracht te geven; Altijd doen!
Gerdien Kleijn
- AG Advies -

Voor wie

Ik manage teams, projecten en ik geef trainingen voor organisaties in Zorg en Welzijn. Daarnaast zet ik mij ook in als projectmanager voor (IT) bedrijven die voor de zorg werken.

Mijn doel is om je te helpen door stapsgewijs te ontwikkelen en het vieren van grootse successen in projecten of verandertrajecten.

Waar ik aan heb mogen werken

Buro Zorgplezier (wordt aan gewerkt)

  • Trainingsprogramma ‘Zorgplezier’ voor zorgteams 
 
Lokaal Dinkelland
  • Visualisatie van het verkiezingsprogramma 
 
Hestia Cardiovasculair Service Center
  • Teammanager Test@Home 
  • Projectleider Test@Site 
  • Projectleider Testen voor Toegang 
 
Aveleijn
  • Projectleider project ‘Optimaal’ 
  • Projectleider project ‘Cliëntportaal’ 
  • Projectleider VG Hackathon 2018 
  • Projectleider online game
  • Teamcoaching 

Projectmanagement

Teammanagement

Trainingen