DSC_0677

Wendy / wie ik ben

Mijn naam is Wendy Nijsink. Ik ben een rasechte verbinder. Of ik nou een presentatie geef, nieuwe collega’s leer kennen of een onbekende kroeg binnenstap, ik heb al snel door hoe ik het beste en snelste verbinding maak. Hierin staat voorop dat ik helder en eerlijk communiceer. Ik hou niet van onzinpraatjes en ge- “poeh-poeh-nou-nou”. Nee, van mij krijg je een eerlijk antwoord waarmee je verder kunt. Als zelfstandig ondernemer krijg ik de kans om mijn ideeën tot uitvoer te brengen. Als ik zie dat iets beter kan, sta ik te popelen om er mee aan de slag te gaan. Wanneer we een samenwerking aan gaan neem ik alle tijd en ruimte voor jou en je bedrijf. Ik ben enorm nieuwsgierig en wil maar al te graag jou en jouw collega’s leren kennen. Dan kunnen we samen waardevol werk creëren.

zorgvuldig / vanuit eerlijkheid en met oog voor detail

gedreven / met enthousiasme het einddoel voor ogen houden

betrokken / door te verbinden komen we er samen

Waar ik waarde aan hecht

Naast mijn passie om organisaties verder te helpen, hou ik ook van de natuur. Nu in de corona-tijd het milieu een goede boost krijgt, zie ik nog beter hoeveel schade de mens aanricht in de natuur. Helaas lukt het niet om alles direct op te lossen. Net als in projecten moeten dingen stapsgewijs opgepakt worden. Om die reden steun ik BROEZ, een initiatief van drie intelligente dames die het idee hebben opgevat om niet alleen de natuur een handje te helpen, maar ook onze leefomgeving op te fleuren. Een win-win situatie. Daar hou ik van!

BROEZ heeft als motto “Wil je de bijtjes horen zoemen, investeer dan in kruiden en bloemen”. Met donaties van burgers en bedrijven zaaien ze elk jaar zoveel mogelijk vierkante meters bloemenranden in om meer biodiversiteit te creëren. 

Investeren in verbetering is precies wat WHY doet. Het maakt me trots om hier onderdeel van te zijn.