Diensten / mijn aanpak

Heb je het projectplan al af? Of loopt het project al? Of sta je aan het begin met een geweldig idee? In welke fase je ook zit, ik sta je bij om er een succes van te maken.

Hoe ik dat realiseer?

Tijdens ons eerste contact ga ik je veel vragen stellen over je idee of project, en samen gaan we werken aan een plan om je doel te bereiken. Heb je de juiste mensen bij elkaar in het team? Zit iedereen op de juiste plek? En staan alle neuzen dezelfde kant op? Welke planning gaan we volgen en is de communicatie in orde?

Elke stap op de weg naar het eindresultaat vraagt om reflectie: regelmatig kijken we of we nog de goede kant op gaan. Je project is in goede handen!

projectmanagement / gestructureerd samen aan de slag

consultancy / een frisse blik op jouw situatie

nazorg / why staat klaar, ook na ons project

“Always have a plan and believe in it. Nothing happens by accident.”

by Chuck Knox

Aan het einde van het project:

 • Is iedereen trots op het behaalde resultaat;
 • Hebben we zinvol en waardevol werk opgeleverd;
 • Zijn alle doelen op tijd behaald;
 • Is de onderlinge communicatie door alle betrokkenen als prettig ervaren;
 • Is het resultaat een succes dat je graag wilt delen.

Denk je dat mijn ervaring en persoonlijkheid passen bij jouw nieuwe of bestaande project? Of wil je graag meer over me weten? Stuur me een berichtje of bel me!

Voor wie

Mijn opleiding en werkervaring in de zorg hebben me de kans geboden mijn interesses te verbinden: communicatie binnen (gezins)-systemen, coaching en (digitale) innovatie. Het is geweldig om digitale toepassingen te gebruiken voor een betere relatie met je teamgenoten, collega’s en klanten. Een ware uitkomst, maar laten we niet vergeten om dit te combineren met menselijk en persoonlijk contact!

Waar ik eerder aan heb mogen (mee)werken

Een greep uit de projecten waar ik aan heb gewerkt:

 • Het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) optimaliseren.
  In dit project ondersteunde ik de projectleider door de communicatie naar de werkvloer te optimaliseren. Zodat de afdeling ICT beter verbonden werd met de mensen die uiteindelijk met het systeem werkten. Zo sloot het ECD naadloos aan op de behoeftes van de gebruiker.
 • Verstandelijk gehandicaptenzorg Hackathon
  In dit project leidde ik het team, bestaande uit medewerkers van Aveleijn, de Rabobank, Conceptlicious en aantal freelancers, naar ons gezamenlijke doel. In 1 week ontwikkelden we een prototype voor een app voor mensen met een verstandelijke beperking die op de wachtlijst staan voor traumabehandeling. Zo kunnen deze personen, ook als ze moeten wachten op hun behandeling, toch alvast informatie en tips verkrijgen over hun trauma.
 • Online studie spel voor mensen met een verstandelijke beperking
  Als (deel)projectleider mocht ik met het team een prototype voor een online spel ontwikkelen om mensen met een verstandelijke beperking te helpen om te studeren voor het theorie examen voor een rijbewijs.
 • Teamcoaching
  Samen met de teamleden kiezen voor de beste manier om de samenwerking onderling en met andere afdelingen te verbeteren, door in te steken op de intrinsieke motivatie en drijfveren van alle betrokkenen.

Denk je dat mijn ervaring en persoonlijkheid passen bij je nieuwe of bestaande project? Of wil je graag meer over me weten? Stuur me een berichtje of bel me!

Projectmanagement

Consultancy

Nazorg